Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Varis milers de ciutadans/es es manifesten a Riba-roja demanant el ¡Metre ja!

Convocats per la Plataforma que defensa l'arribada del metre Ja, i amb suport d'associacions de veïns, grups socials del municipi i la presència activa de regidors de Riba-roja de Pspv-PSOE, d'Esquerra Unida i Compromís. Els ciutadans/es de Riba-roja es van manifestar el dissabte 23 de març, pels carrers del municipi encapçalats per la pancarta de la Plataforma Ciutadana convocant 'Metre a Riba-roja Ja', amb el acrònim ¡Mar-Ja!.

 

El final de la manifestació, els responsables de la Plataforma Ciutadana es van dirigir als assistents i van donar les gràcies als grups que els havien acompanyat, així mateix van reiterar la seua intenció de seguir exigint el Metre per a Riba-roja i en un acte solidari van recordar que també per a Vilamarxant, on també existeix una frustració semblant per les promeses incomplides.

 

La manifestació amb assistència de veïns/es de totes les edats va transcórrer amb total tranquil·litat i en un ambient reivindicatiu-festiu.

 

Els convocants van deixar clar que volien desvincular un servei que estimaven essencial per al municipi, el metre, amb qualsevol joc electoralista del PP, ja que les múltiples promeses de terminació de les obres, es vénen allargant intencionadament cercant, segons el parer dels membres de la Plataforma, el punt coincident amb una convocatòria electoral.

 

Entre els assistents també alguns regidors de pobles veïns, com l'Eliana amb l'assistència de José Antonio Lorente i membres de associacions del municipi i d'altres com la Coordinadora en Defensa dels Boscos del Túria; així com la Diputada en les Corts Valencianes Marga Sanz.

Membres de la Coordinadora en Defensa dels Boscos manifestaren el seu interès en donar suport a la reivindicació perque la terminació del metre pot baixar la pressió de vehicles sobre les carreteres que envolten el Parc Natural.

Marga Sanz i la regidora d'EUPV- Carmen
Riba-roja porta set anys esperant el metre (la línia 5), i durant els últims tres anys va decidir que era el moment d'eixir a exigir-ho, des d'aqueix moment es va crear la Plataforma i els seus punts no són només l'arribada del metro, sinó que estimen que perquè complisca adequadament el seu paper, les seues reivindicacions són almenys tres:

. Que el metre arribe a Riba-roja Ja .

. Que arribe subterrani al centre del poble
. Que València la Vella tinga baixador

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal