Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La crisi i les retallades amenacen la igualtat entre dones i homes

La central sindical CCOO commemora aquest 8 de Març destacant el necessari impuls que els poders públics han de donar a les polítiques que avancen cap a la igualtat real entre dones i homes. Però malauradament, enguany assistim a l’afebliment que estan patint les polítiques d’igualtat. El persistent deteriorament de l’estat del benestar, la precarització i la destrucció de l’ocupació i les retallades en sanitat, educació, en atenció a la dependència i en els serveis públics en general està ampliant greument les bretxes de la desigualtat. Segons Cándida Barroso, secretària de la Dona i Polítiques d’Igualtat de CCOO PV, aquesta situació afavoreix una major amenaça de fractura social.

CCOO PV enfronta aquesta data amb majors reptes i amb l’exigència que la dimensió de gènere siga integrada de forma explícita i global en les decisions que s’adopten per a eixir de la crisi. El sindicat commemorarà el 8 de Març amb la tradicional assemblea de delegats i delegades i amb un ampli programa d’actes a diferents localitats del País Valencià.

Assemblea 8 de Març, ‘Marea Violeta’ i manifestació
L’assemblea de CCOO PV començarà a les 10.30h, a la sala d’actes de la seu de la plaça Nàpols i Sicília de València. La igualtat com a eix per a eixir de la crisi serà el tema central de l’acte, que serà exposat per la responsable de la Dona i Polítiques d’Igualtat, Cándida Barroso, que també comptarà amb la intervenció del secretari general de CCOO PV, Paco Molina. L’assemblea finalitzarà amb uns monòlegs, a càrrec de dones sindicalistes de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV.

A les 13.15h, començarà una marxa amb globus de color violeta cap a la plaça de l’Ajuntament, juntament amb el moviment feminista, per a visibilitzar la ‘Marea Violeta’. I com és habitual, a les 19.30h, començarà la manifestació de València, que partirà de la Glorieta.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal