Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Xarrada a l'Eliana sobre l'estalvi en el consum elèctric per l'energia solar, dijous 21 febrer

Organitzen Els Verds i Esquerra Unida, seguint la que ja van realitzar fa quinze díes, la xarrada pretén reflexionar sobre l'estalvi de llum amb l'energia solar, Som no més que compradors, o podem generar la nostra electricitat?.

El proper 21 de febrer a les 19 hores en la sala de conferències del Centre Socio cultural.

La invitació a la xarrada, ens la fa Pura Peris, portaveu dels verds de l'Eliana que coorganitza amb Esquerra Unida

"Seguint amb la nostra activitat de montar xerrades que puguen resultar interessants per reflexionar o debatre temes que normalment, per interessos particulars, no arriben molt bé a ser de domini públic us propose participar en la propera xerrada que farem el dijous 21 de febrer al voltant de l'energia solar fotovoltaica.  Comptem per que ens informe sobre ella i que ens conteste a tots els dubtes que tenim amb un expert en energia solar fotovoltaica, Pedro Gonzalez Frías.

Es evident que hi ha grans sector estratègics que no volen que la ciutadania estiga assabentada de les possibilitats de les energies renovables i en particular de l'energia fotovoltaica, ja que aixo suposaria la democratització en el mercat de producció i distribució de l'energia i clar els gran oligopolis no ho volen permetre.

Tots sabem el que estem pagant, sobre tot enguany en el rebut de la llum, però, seria possible no pagar tant? el què paguem és tot consum de llum?
Per estar una mica més informats sobre totes aquestes qüestions els Verds de L'Eliana conjuntament amb els companys i companyes  d'Esquerra Unida us animem a venir a la xerrada, preguntar tot allò que voleu i aportar-nos el vostre parèixer. Per nosaltres aixo és el més important.
Us esperem el dijous 21 de febrer a les 19 hores en la sala de conferències del Centre Socio cultural!
El nostre petroli és el sol!

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

1 comentari :

  1. Una bona iniciativa, és temps de parlar de coses a Camp de Túria, seguiu amb eixa força

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal