Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Verds del PV animen a la ciutadania a participar en les manifestacions del 23F a València i demanen eleccions generals

El dissabte 23-F  es pretenen unir tots els grups que es troben reivindicant i defensant els seus drets i els drets de la resta dels ciutadans enfront de les polítiques que qualifiquen de nefastes i regressives del govern Rajoy, "en tot l'Estat i al nostre País". Les manifestacions,  estan  convocades  "en contra dels retalls socials, dels desnonaments, de la privatització de la sanitat, dels retalls en l'escola i la universitat, dels atacs al territori, dels retalls de democràcia i l'autonomia municipal i contra la corrupció política".

S'uneixen i convoquen a la ciutadania perquè entenen que "és temps de manifestar el fàstic pels casos Gürtel, Overmarketing, Fundación Noos, Bárcenas, Pedro Hernández Mateo, Brugal, Emarsa... De que s'aplique un duríssim ajust antisocial mentre hi ha comptes a Suïssa i altres paradisos fiscals, contractes milionaris, adjudicacions fraudulentes, negocis bruts amb el fem i el fang de les depuradores, regals, viatges pagats, comunions i aniversaris, bosses i vestits i com uns mes, Els Verds del PV en sentim i som uns ciutadans i ciutadanes indignats i convençuts de que sí es pot i és necessari el tombament d'aquesta política del PP per obrir un futur de treball i esperança des d'una democràcia real més justa i solidària".

El grup poltic  manfesta "és l'hora de reclamar un gir de 180 º a l'actual model econòmic que ens ha portat a més de 600.000 persones desocupades, a milers d'empreses tancades, a molts autònoms a l'atur, a una agricultura sense futur, a més del 50% de la joventut sense treball, al retorn a l'emigració com a única eixida, a una Generalitat en total bancarrota, governada per un PP valencià al cap dels casos de possible corrupció política."

Els diferents col·lectius - oberts- es reuniran en els quatre punts cardinals de la ciutat de València, a les 18 hores en les Torres de Quart, Torres de Serrans, Pont d'Aragó i Plaça d'Espanya. Des d'allí marxaran juntament amb els que també es reuniran directament a les 19 hores en la Estació del Nord- Xàtiva.

Terminen els Verds fent la crida per "OMPLIR DE DIGNITAT I DEMOCRÀCIA CIUTADANA ELS CARRERS I LES PLACES. DEMANEM LA DIMISSIÓ DE RAJOY I FABRA I LA CONVOCATÒRIA D'ELECCIONS ANTICIPADES A LES CORTS GENERALS I VALENCIANES".
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal