Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un concert en solidaritat amb els estudiants de la Primavera Valenciana, pendents de judici

Divendres 15 de febrer, a les 22:00 h, al Palau de Congressos de València. Les donacions serviran per a pagar les despeses de la trentena de causes encara pendents de judici. Ara fa un any d'aquells fets.

 Dimecres 16 de gener, davant les portes de l'IES Lluís Vives de València, va tindre lloc la lectura i presentació del comunicat emès per l'Assemblea Global Lluís Vives, formada pel professorat, l'alumnat i les famílies, que es va reunir ahir en el centre. En aquest comunicat, que ha estat llegit per Clara Díes i Joan Ripoll, representants de l'alumnat, l'Assemblea ha recordat els fet que van conformar l'anomenada Primavera Valenciana, al febrer de 2012 i que va causar greus danys psicològics i personals a l'alumnat i que només es van poder solucionar gràcies a l'encertada actuació de l'equip directiu.

 També han destacat el paper jugat pels advocats i juristes de l'Associació de Juristes Primavera Valenciana (AJPV) que, de forma totalment desinteressada, ha portat la defensa de gran nombre d'afectats davant les detencions i sancions patides i per a denunciar els danys rebuts.

 Finalment, han convocat de forma pública el concert que tindrà lloc el pròxim 15 de febrer, en el Palau de Congressos de València, per a recaptar fons per a continuar amb la defensa dels casos pendents i per a reclamar pels drets vulnerats. A la web oberta per a vendre entrades també reben donacions per a sufragar les despeses que els procediments judicials els estan causant.

 Ells fan la seguent descripció del projecte
L'OBJECTIU L'objectiu d'aquest concert és recollir fons i donatius per a poder fer front a les despeses d'uns 70 expedients sancionadors i 30 judicis pendents de persones que, en l'àmbit de l'Assemblea Global del Lluís Vives, han manifestat lliurament la seua voluntat que siga l'Associació Jurídica Primavera Valenciana qui porte la seua defensa jurídica davant els Tribunals. 

EL CONCERT La mobilització d’estudiants coneguda com la Primavera Valenciana arriba al seu primer aniversari. Molts d'aquells alumnes que no es van deixar intimidar per la brutalitat policial i que protestaren enèrgicament contra les retallades en l’ensenyament i contra la degradació d'un sistema educatiu públic i de qualitat, encara estan pendents d'una resolució dels seus processos sancionadors i judicis oberts. Per fer front a aquestes processos, Barnasants, l’Assemblea Global del Lluís Vives i l'Associació Jurídica Primavera Valenciana han organitzat per al dia 15 de febrer, divendres, un concert solidari al Palau de Congressos de València amb el bo i millor de l'escena musical del País: Feliu Ventura, Pau Alabajos, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Emma Get Wild, Obrint Pas, Aspencat, Mr. Perfumme, Tórtel, La Habitación Roja, El Diluvi, Julio Bustamante, La Gossa Sorda, Clara Andrés, Maronda, Manolo Tarancón, Sénior i el Cor Brutal, Arthur Caravan, Galavera.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal