Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

De la indignació a la transformació, xarrada el 5 de febrer a l'Eliana, EU i Els Verds la preparen

La xarrada tindrà com a ponents a Rosana Montalban de la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques i a Adoración Guaman professora titular de Dret del Treball.

Els  col.lectius locals d'EU I Els Verds del País Valencià a la comarca del Camp de Túria, seguint la linia de treball conjunt que a nivell estatal venen duguent les dues organitzacions en la Izquierda Plural, venen fent actuacions puntuals i conjuntes, com les passades recollides de signatures per la ILP a favor de la dació en pagament. El mes de febrer continuen les accions conjuntes amb la programació de dues xerrades molt interessants, una el proper 5 de febrer, on parlaran dels moviments socials i els canvis polítics.  amb el titol 'De la indignació a la transformació', i l'altra, encara per assenyalar, parlaran del que ens costa el rebut de la llum i les altenatives d'estalvi que ens ofereix l'energia solar fotovoltàica. 

Adoración Guaman  junt a Hector Illueca va escriure el passat 25 de gener un interessant article en el diari Públic,  amb el títol  "Las uvas de la ira están engordando"  a propòsit dels quasi 6.000.000 d'aturats sens dubte, en part, responsabilitat de la Reforma Laboral.

Les dues organitzacions han estat també presents durant aquests mesos passats arreplegant signatures per a la ILP de la dació en pagament que va ser presentada per representants de la PAH dijous passat en el Congrés de Diputats de Madrid.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal