Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Volen metro a Riba-roja ja i els veïns amb regidors socialistes es tanquen en Infraestructures per a demanar-ho

 No són els únics en Riba-roja que mantenen aquesta situació perquè allí s'ha creat una grup de ciutadans i asociacions que organitzats en la plataforma Volem metro a Riba-Roja ja,  arrepleguen signatures i que ja tenen recollides més de 8.200 en suport a la petició.

El passat 5 /11/12 es va aprovar una moció conjunta en el ple municipal recolzada per tots els grups polítics. Açò va ser possible per la col·laboració de la Plataforma Ciudadana

En la Plataforma Ciutadana estan tots els partits de la localitat i 17 associacions

Els regidors socialistes atribueixen a la guerra interna del PP que no es tinga encara i atribueix a les diferències entre Fabra i Rus i que l'alcalde estiga alineat amb el president de la Diputació Alfonso Rus.

Els quatre regidors han sigut rebuts pel Secretari d'Infraestructures que els ha assegurat que s'està estudiant la solució, no obstant  els regidors han mantingut la seua actitud.
El portaveu socialista de Riba-roja ha explicat que el tancament ha començat avui perquè aquesta vesprada es debaten en la Comissió d'Economia, Pressupostos i Hisenda dels Corts les esmenes corresponents a la Conselleria d'Infraestructures i Medi ambient.

Representants de la plataforma i els regidors tancats en la Conselleria acudiran aquesta vesprada a les Corts a manifestar-se per a reclamar l'assignació de la partida pressupostària per al metre de Riba-roja.

Els regidors socialistes de Riba-roja ja es van tancar en el Ple del seu ajuntament el mes passat i Raga - portaveu-ha assegurat que, en cas que aquesta vesprada es rebutgen les esmenes per a incloure el metro de Riba-roja en els pressupostos, romandran en la Conselleria fins que algú els "desallotge".
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal