Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Constitució que mai no va votar la dreta

Destaquem l'article del nostre col-laborador habitual  Al Genet.- No se si com exemple de patriotisme, el ministre d'Educació Wert deuria d'espanyolitzar el seu cognom, d'origen alemany, tal vegada seria una manera de poder creure'ns una mica que totes les mesures que esta prenent contra aquells que no tenim com a llengua materna el castellà, tenen com a fi cercar diàlegs entre els diversos pobles que conformem això que anomenem Espanya, ja que de no ser aixi ens portarà a pensar que és per una malalta obcecació que té, cap tot el que no és Castella. Aquest Govern, el pitjor que mai ha tingut la jove democràcia espanyola, és tan incoherent que mentre uns parlen de la sacrosanta indivisibilitat d'Espanya, altres es dediquen a voler fer desaparèixer un patrimoni tan important com la diversitat cultural de l'Estat.

Avui dia 6 de Desembre és el dia de La Constitució, eixa Constitució que curiosament, el PP, hereu d'aquella Alianza Popular del Sr. Fraga no varen votar. Precisament eixos constitucionalistes de nou segell, eixos que sempre ens trauen la Constitució a la ma, en la que mai han cregut, son els mateixos que en 1978 varen promoure l'abstenció i no la votaren. Malgrat els esforços d'aquell residu franquista, el 67'1% del cens varen votar aquell projecte de Constitució Espanyola amb el resultat d'un 87'87% que ho va fer afirmativament, un 7'83% vota en contra i tan sol el 4'30% dels vots varen ser nuls.

¿Aleshores que ens venen a dir aquesta gent?. És bo recordar qui és qui en aquesta tragicomèdia a que ens està portant el PP, envaït per l'ultranacionalisme catòlic més reaccionari, no contents en acabar amb tots els avantatges socials aconseguits al llarg dels darrers anys, ens han embarcat a l'aventura dels que no saben si pugen o baixen, ens menteixen una i mil vegades insultant la intel·ligència dels ciutadans perquè ni se cregueren la Constitució, ni s'han cregut la Democràcia. Amb el seu odi a tot allò que és diferent al seu ideari ultraconservador pretenen fer-nos un país de zombis adoctrinats. Possiblement i si la ciutadania no ho impedim, aquest període serà recordat com una de les èpoques més negatives en la historia espanyola.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal