Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 15M de Riba-roja farà una altra xarrada divendres 14 de desembre sobre consumisme

La xarrada serà sobre consumisme dins del capitalisme. És una altra de les que realitza aquest col·lectiu que des que va començar ha realitzat unes quantes i, sobre els diferents temes que ens afecten en aquest moment i les seues eixides. Xarrades amb molt èxit sobre sanitat, ecologia i, ara sobre consumisme.

Partint de Història de les coses" de Annie Leonard i amb la participació de Rubén Ferrer Pérez tindrà lloc en el Centre Social de Riba-Roja i serà a l'as 18'30 hores.

El 15M ha organitzat també diverses manifestacions, pels incendis que van tenir lloc en el municipi i en el Pais Valencià i han fet propostes que, com a mínim tenen bastant interès. Han intervingut en plens municipals, encara que desgraciadament l'alcalde de Riba-roja en un dels últims plens que van voler intervenir com qualsevol ciutadà els va llevar la paraula impedint que s'expressaren.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal