Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Acció Cultural del PV tenia raó i la Generalitat no podia tancar les emissions de Tv3 a València

El Tribunal Suprem, en la sentència que s'ha conegut avui, ha dit que Camps va actuar sense competència per a un acte tan greu com imposar el tancament de les emissions de Tv3 al País Valencià.

Amb açò es demostra que la Generalitat va actuar, com ara ho fa Wert de forma ideològica sense suport legal i amb clar abús d'autoritat. El dany ja està fet i ara haurà de restablir-se, però el tancament i el cost de les multes imposades- la primera de 300.000 euros- ha deixat contra les cordes a una organització com a Acció Cultural, un atac ideològic del PP de Camps que ha vulnerat els drets dels valencians a rebre les emissions en la llengua comuna, però amb l'accent que es parla en el nord. La sentencia pot llegirse al final de l'article.

Acció Cultural ha hagut d'acudir als tribunals per a defensar els seus drets, vendre béns, hipotecar-se i fer recol·lectes per a pagar les multes. Ara la devolució de les quantitats queden en l'aire perquè a diferència de qui va pagar, la Generalitat no té un euro i les seues devolucions tardaran.

La Generalitat de Catalunya, amb el tripartit i el govern de CIU, sempre ha defensat l'oferiment de reciprocitat perquè les televisions - (TV3 y Cana9) puguen veure's a un costat i a l'altre. Però Camps mai va avançar en eixa negociació, el seu objectiu no era eixe, sinó el tancament.

El competent, segons la sentència dictada pel Tribunal Suprem era l'Estat, que en aquell moment ja es va manifestar en favor de la no imposició del tancament. No obstant açò, ara queda en les mans d'un altre ideologitzat provocador, el ministre Wert qui ja ha llançat un atac sense precedents a l'ensenyament de la llengua autòctona. Pel  tal cosa es que Acció Cultural manifesta que no baixa la guàrdia.

La sentencia
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

1 comentari :

  1. Una vegada més i ara en sentencia condemnatoria del Tribunal Suprem, el Govern de la Generalitat Valenciana torna a eixir als papers per a avergonyir-nos de les seues actuacions. De nou el PP que governa al País Valencià i per si algú ho dubtava es queda amb el cul a l'aire demostrant-nos dia a dia qui són, si no tenim prou amb els casos de corrupció i de membres imputats, airejats a tota la premsa nacional i de la desconfiança dels ciutadans per la degradació de la vida política, el TS ens dona una prova més del caire sectari i ideològic d'uns polítics que no governen, ni han governat mai, per a tots els valencians. Benvinguda siga la sentencia, malgrat que arriba un poc tard, perquè si la decisió la tenen ara els que governen a Madrís..... la hemos cagao ( perdó per la frase escatològica).

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal