Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

XVIII Travessa de la Serra Calderona

Els amants del senderisme poden gaudir aquest cap de setmana d'una molt interessant excursió per a descobrir els valors naturals i culturals de la Serra Calderona. Organitzat per diverses entitats culturals de Camp de Túria i amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Nàquera, el proper diumenge dia 4 de novembre es celebrarà una nova edició de la Travessa de la Serra Calderona, concretament la XVIII. L'eixida serà a les 9:00 H. del matí i sota el títol de "El Moncúdio i el Castell de Serra" s'iniciarà un itinerari d'aproximadament 12'46 Km. que amb eixida i arribada a la plaça de l'Ajuntament de Nàquera ens durà a conèixer els paratges naturals comarcals del Salt, el Moncúdio i el Castell de Serra.

La passejada no te grans dificultats i s'allargarà fins a les 17:30 hores, pel que és convenient dur cantimplora amb aigua i entrepans per a l'esmorzar i el dinar, a més a més de calcer esportiu o de muntanya, impermeable i roba d'abric. El trajecte estarà atès, davant qualsevol emergència, per l'Ajuntament de Nàquera que també proveirà d'aigua a tothom als llocs on es faran els àpats.

La participació es gratuïta i no cal inscriure's prèviament i portarà com a guies a  Policarp Garay -geòleg i cronista de Serra- i Alexandre Navarro -poeta i historiador de Nàquera.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal