Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Grups i organitzacions ciutadanes segueixen unint-se a la convocatòria que el Cimera Social ha fet per al 14N

Ara ho ha fet ATTAC que, al mateix temps, ha organitzat una xarrada col·loqui oberta per a dijous que ve 8 de novembre.

Entre els convidats, tots els sindicats i la Federació de Consumidors i Usuaris - FACUA-


Aquesta és la declaració que acompanya a la seua convocatòria:
 
 "Avui, a la vista del que succeïx en el carrer, “pres” pels moviments ciutadans, vam pensar que calia promoure un procés de convergència real, no només a escala de l'Estat Espanyol sinó també d'àmbit europeu. La vaga general del 14 de novembre és un esforç d'aquesta convergència, única eina eficaç per a gestionar la resposta als atacs als drets laborals i socials que estem patint i planificar un futur diferent.

La lluita contra les polítiques neoliberals de la Unió Europea va a ser un camí llarg i difícil. Llarg perquè els poders polítics i econòmics no van a fer marxa enrere fàcilment, i difícil per la complexitat d'articular una resposta unitària a eixes polítiques.


En aquest procés de convergència hi ha un aspecte especialment vulnerable: no reconèixer com interlocutors vàlids als moviments ciutadans nascuts fora de les organitzacions tradicionals, especialment el 15M, que ha demostrat en els últims mesos la seva capacitat d'evolucionar resolent errors i ambigüitats inicials, de fer esforços per clarificar les seves propostes i d'oferir a la ciutadania la possibilitat d'un espai de protesta i expressió amb el qual aquesta s'identifica, enfront de la campanya de por, descrèdit i repressió desplegada des del govern.


L'acte proposat per Attac PV per abordar la vaga general del 14 de novembre, intenta donar un pas més enllà en aquest sentit: convidem a participar a sindicats, plataformes i moviment 15M en igualtat de condicions. Optem per un format de debat obert que gire al voltant d'una pregunta: Hi ha un abans i un després del 14 de Novembre?


Us esperem a tots i totes a compartir aquesta activitat en la qual Attac PV es compromet a continuar promovent la reflexió conjunta, amb el convenciment que aquesta reflexió és la fortalesa d'una societat compromesa amb el seu present."
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal