Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El grup municipal d' EUPV de Bétera sol·licita a l'Ajuntament el suport a la marxa de la discapacitat

En un escrit presentat en el Registre Municipal, el grup municipal ha sol·licitat el suport a la marxa que s'ha iniciat a Villena i que acabarà a València dels grups i col·lectius de discapacitats.

La marxa anirà recorrent municipis per a sol·licitar que la Generalitat faça front als deutes que manté amb els Centres i que el seu impagament fa perillar la seua existència, així mateix se sol·licita la paralització dels nous projectes de finançament que realment deixaran als discapacitats davant la beneficència i no davant la col·laboració i suport de l'Estat.

"Per tot això, des d’EUPV Bétera en la proposta que hem presentat davant l'Ajuntament, proposem el següent:
- L'Ajuntament de Bétera sol•licita que es realitze el pagament immediat del deute contret amb tots els centres i serveis de discapacitat i malalties mentals.
- Igualment sol•licita la paralització del nou Pla de finançament per als centres de discapacitat en el 2013.
- L'Ajuntament sol•licita la creació d'una mesa negociadora representada per totes les parts (entitats titulars, treballadors i treballadores, personal usuari, familiars i administració), per a resoldre el futur del sector."
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal