Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 15M de Riba-roja convoca una manifestaciò pel manteniment dels boscos . serà el 17 de novembre

El 15M de Riba-roja  manifesta clarament la seua opinió respecte els incendis ocorreguts al voltant del País Valencià. ESTEM SOCARRATS.  La protesta es farà el 17 de novembre en un ambient pacífic i lúdic



Així ho diuem de clar quan manifesten les raons:
  •  Estem socarrats perquè hem perdut més de 62.000 Hectàrees de boscos valencians.
  • Estem socarrats pequè la prevención d'incendis no és una prioritat per als nostres politics.
  • Estem socarrats perquè els nostres governants tapen la boca als ciutadans i no estan a l'altura de les circumstancies.
        L’assemblea 15M Riba-roja ha convocat a veïns i veïnes, afectats pels incendis, persones preocupades pel Medi Ambient i diferents col.lectius ecologistes,  per al dissabte 17 de Novembre a una manifestació sota el lema “ESTEM SOCARRATS”, per tal de denunciar la insuficiència i ineficàcia dels plans de prevenció d’incendis i manteniment dels boscos valencians, així com per a exigir depuració de responsabilitats davant la gestió incompetent dels incendis produïts aquest estiu a tot el territori, que s’han cobrat més de 62.000 hectàrees de la nostra terra, així com el mitjà de vida de moltes persones.

        Aquesta convocatòria té com a motiu principal els incendis d’aquest estiu, als quals Riba-roja també es va vore afectada (especialment el passat 24 de setembre), però també com a resposta davant la ineficàcia i l’actitut del Alcalde de Riba-roja de Túria i Diputat del Consorci de Bombers de València, Francisco Tarazona Zaragozá, el qual no va deixar preguntar al plenari de la corporació municipal el passat 1 d’octubre a membres de l’assemblea quan es dispossaven a preguntar sobre la prevenció d’incendis.

       La manifestació eixirà des del Parc Municipal Maldonado de Riba-roja de Túria a les 12 hores fins a la porta de l’Ajuntament del municipi, on es llegirà un comunicat i intervindràn diferents col.lectius. 

 El 15M de Riba-roja  exigeix

  • l'execució inmediata d'un plan de prevenció i manteniment dels nostres boscos
  • Una major transparéncia a la gestió dels plans de prevenció, manteniment i extinció d'incendis
  • Depuració de responsabilitats davant la pèsima gestió del nostre Patrimoni Ecològic

El 15M recorda que va tindre una reunió amb el Regisdor de Mediambient el 31 de juliol, per alertar dels perills que comportava la manca de manteniment dels boscos. Al setembre, sense resposta, segueixen insistint.

Però malgrat tot al 24 de setembre es confirmen els seus temors, i es produeixen diversos incendis a la localitat, afegint-se Riba-roja a una llarga llista de pobles afectats pels incendis a tot el País Valencià.

El 15M va esser censurat al Plenari de Riba-roja del passat 1 d'octubre, i precissament per Francisco Tarazona, Alcalde de Riba-roja i Diputat del Consorci de Bombers de València
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

1 comentari :

  1. M'alegre que el poble de Riba-roja es menege exigint els seus drets i el manteniment de la nostra terra. A vore si el Diputat i Alcalde de torn s'entera de la pèssima gestió que està fent.

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal