Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vint anys de Radio Túria, la ràdio pública municipal de l'Eliana i de la comarca

Dissabte que ve dia 27 d'octubre, Ràdio Túria celebrarà una festa a les 23 hores en el pati cobert del Mercat Municipal, a la qual estan convidats tots els veïns del municipi i de la comarca. Serà una trobada amb amics, oïdors i col·laboradors de l'emissora en la qual no faltarà la música en directe amb l'actuació dels grups Mala Conciencia, Mentiras a Wendy, Reverendo Moe i Síndrome Moscow.

Fa vint anys que va nàixer aquesta ràdio a l'Eliana; va ser un Nou d'Octubre del 1.992

"Al llarg d'aquests 20 anys, l'emissora ha seguit un model de ràdio de proximitat, participativa, vertebradora del teixit social i amb una marcada funció educativa i de divulgació de la cultura i la identitat local. Des dels seus començaments fins a ara ha acollit a centenars de col·laboradors voluntaris que han fet possible mantenir aquest model amb l'aportació d'espais radiofònics de diversa índole, especialment per part d'estudiantes de periodisme i comunicació audiovisual, servint per a molts d'ells la ràdio com trampolí per a incorporar-se a la professió en altres mitjans.

Els actes per a commemorar el XX aniversari continuaran el pròxim mes de novembre, quan està prevista la celebració d'una jornada sobre Ràdio Pública Local."
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal