Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida de Camp de Túria planifica diferents actes a la tardor. Les diputades Marga Sanz i Esther Barceló i també el diputat Ricardo Sixto compartiran alguns d'ells


L'organització està en ple procés de definició de la seua política des de les bases militants i simpatitzants, tenint cada vegada més implantació a la nostra comarca.

Començarà la  activitat de la tardor amb l’acte que tindrà lloc el proper dijous 4 d’octubre a La Pobla de Vallbona, sobre la Banca Ètica (FIARE). Convidem a tothom a les 19h a debatre i informar-se sobre aquesta banca alternativa.
Les diputades Marga Sanz i Esther Barceló
A finals d’octubre amb un acte en Vilamarxant que organitzen el Joves d’Esquerra Unida i on estarà acompanyant-nos la diputada autonòmica Esther López Barceló. També a Bétera hi haurà un acte parlant dels pressuposts autonòmics i de les retallades amb la participació dels sindicats.

Al mes de novembre, s’organitzen dos actes més, aquesta vegada a Llíria i a Riba-roja parlant de  les retallades, amb la presència de Marga Sanz, diputada autonòmica i coordinadora d’EUPV, i de Ricardo Sixto, diputat en el Congrés de Diputats estatal per València.

Al mateix temps, tindran lloc les assembles locals per debatre els documents, triar delegats/des i fer propostes que aniran a l’assemblea comarcal del 27 d’octubre a L’Eliana primer, després a València i després a Madrid.
moment dúne de les reunións




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal