Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Lliria celebra enguany 2012 la XIII Fira a "mos redó" des del dijous 20 al diumenge 23 setembre

En el Pavelló del Pla de l'Arc i començant tots els dies a les 11 del matí, amb exhibició i consum de productes típics de la capital de la comarca i de tota la comarca. Els artesans i productors mantenen la XIII Fira Agroalimentària, en el si de les Festes de Lliria que van començar el 16 i acabaran el 30, sent la festa major el dissabte 29 de setembre.

Durant el temps de la Fira a "mos redó", es pot visitar i gaudir dels productes típics a preus assequibles. Qualsevol picada de producte local de capital comarcal es trobarà en la Fira.

Dijous 20 de setembre
18.30 h. Inauguració de la XIII Fira Agroalimentària i Comercial "A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA". Lloc: Pati del Pavelló Pla de l'Arc.

Divendres 21 de setembre
18.30h. Segona jornada de la XIII Fira Agroalimentària i Comercial "A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA". Lloc: Pati del Pavelló Pla de l'Arc.

Dissabte 22 de setembre
11.00 h. Tercera jornada de la XIII Fira Agroalimentària i Comercial "A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA". Lloc: Pati del Pavelló Pla de l'Arc.

Diumenge 23 de setembre
11.00h. Quarta jornada de la XIII Fira Agroalimentària i Comercial "A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA". Lloc: Pati del Pavelló Pla de l'Arc.
23.00 h. Cloenda de la XIII Fira Agroalimentària i Comercial "A MOS REDÓ. PRODUCTES DE LLÍRIA". Lloc: Pati del Pavelló Pla de l'Arc

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal