Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Ple de l'Eliana es reunix avui amb caràcter ordinàri i en ell se sotmetrà el Compte General del 2011 i quatre mocions presentada per Esquerra Unida i el PSPV-PSOE.

La reunió ordinària haurà de decidir, a proposta del PSOE i d'Esquerra Unida i sobre mesures especials per a pal·liar les situacions de necessitat que es detecten en les families del municipi com a conseqüència de la crisi i les retallades.

Així mateix les propostes de mesures i mocions  s'acompanyaran amb una també de reprovació sobre les últimes declaracions del president del PP valencià Alfonso Rus, insultant als votants d'una de les formacions d'esquerres que governa el municipi - Esquerra Unida.

Entre altres propostes també es porten a ple les de creació i defensa de programes d'ocupació pública, alguna inciativa sobre aquest tema ja han sigut implementades en els últims mesos pel Consistori.

El Ple tindrà lloc en la seu de l'Ajuntament, com sempre, a les 17 hores.

Aquestes són els punts de l'Ordre del dia que hem indicat:

.
1.- Aprovació, si és procedent, de l'acta anterior núm. 8 de data de 30 de juliol de 2012.
2.- Règim d'incapacitat temporal del personal municipal a l'empara del Reial-decret llei 20/2012.
3.- Aprovació, si és el cas, del compte general del pressupost 2011.
4.- Aprovació, si pertoca, de la modificació de crèdits núm. 11 i modificació de les bases.
5.- Moció d'Esquerra Unida del País Valencià, reprovant les declaracions d'Alfonso Rus.
6.- Moció del Grup Socialista i d'Esquerra Unida del País Valencià, sobre mesures per a pal·liar les necessitats d'aliments de les famílies necessitades.
7.- Moció del Grup Socialista sobre la celebració de les festes locals.
8.- Aprovació, si escau, del conveni XARXA COMDES.
9.- Rectificació d'error de fet en l'acord de constitució de servitud a favor d'Iberdrola CT 4 SUZI-1.
10.- Moció conjunta dels grups Socialista i d'Esquerra Unida del País Valencià, sobre defensa de programes d'ocupació pública.
11.- Aprovació, arribat el cas, de l'acord de col·laboració entre el Servef i l'Ajuntament de l'Eliana, per a la prestació conjunta de serveis d'intermediació laboral, per mitjà de la instal·lació del servei Autoservef.
12.- Informació municipal.
13.- Precs i preguntes.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

1 comentari :

  1. El que va fer Rus es vergonyos, no es per a disculpes es per dimissió

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal