Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

"Fum" al Centre Social de la Canyada

Vicent Borràs i Xesco (Francesc Mañes) o el que és el mateix dues comarques com L'Horta i La Ribera Alta unides en un treball pictòric on tots-dos ens transporten a eixa sensació estranya que sempre sentim quan veiem tot el mon imaginari que els fums van creant en la il·lusió de la nostra ment.

La col·laboració entre aquestos dos valencians ha donat origen a una tècnica que transforma un dibuix en una imatge etèria, una imatge que a traves del fum acaba en alguna cosa d'una bellesa estranya. Podríem dir sense por a equivocar-nos que les seues exposicions estan obrint altre camí a l'art.

Una gran quantitat de persones els varen donar recolzament el dia d'aquesta inauguració al Centre Social de la Canyada, ¿Per a quan podrem tenir eixa exposició a Sant Antoni? Vicent Borràs ha estat veí del municipi durant bastant anys i no estem tan sobrats d'artistes com per a deixar passar aquesta ocasió.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal