Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'abandó del paratge conegut com el Barranquet de Bétera obliga a Esquerra Unida a acudir al SEPRONA

El Barranquet, situat en el terme municipal de Bétera és un espai de zona humida, que conforma un xicotet ecosistema, on habiten aus i altres espècies com ara rèptils, amfibis i insectes, igualment existeix una vegetació abundant i diversa, la foto ho diu tot.

Esquerra Unida ve des de fa temps sol·licitant a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que intervinga en la seua neteja i protecció. No obstant açò, han passat mesos sense que des del 30 d'abril que és presentá la sol·licitud i la Confederació Hidrogràfica del Xuquerr segueix callada i sense actuar, permetent que es deteriore l'entorn del "Barranquet"

"El passat dia 9 de juliol, Esquerra Unida de Bétera va presentar davant el Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) una denúncia contra la Confederació Hidrogràfica del Xúquer sobre la base dels següents Fets:

El dia 30 d'Abril d’enguany vam presentar un escrit davant la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, en el qual sol•licitàvem que per part de la Confederació es procedira a netejar l'aiguamoll i l'entorn del paratge conegut com el Barranquet, situat en el terme municipal de Bétera. El paratge es troba en el llit del Barranc del Carraixet, completament abandonat i existeixen molts residus sòlids urbans (botelles, bosses de plàstic, pneumàtics, etc.)

Que havent transcorregut més de dos mesos des que vam presentar la sol•licitud i no tenint cap resposta per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, ni havent realitzat per part d’aquesta cap actuació tendent a evitar la deterioració del paratge i dels seus voltants, des d’EUPV-Bétera hem decidit fer el pas de presentar aquesta denúncia."


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon