Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els dissabtes d'agost són dissabtes de Jazz a l'Eliana, l'11, el 18 i el 25 la XXIII Trobada de Jazz de l'Eliana

El lloc on es realitzen és en la Torre del Virrei, un pati porticat a l'aire lluirel què permet apreciar tot el color del Jazz, a més del fresc de la nit i les taules i el servici de bar .

La Regidoría de Cultura de l'Eliana recomana la compra de les entrades i la reserva de taules per a la XXIII Trobada de Jazz de l'Eliana, que tindrà lloc a l'agost. Es poden adquirir a la Terrassa d'Estiu a partir de les 22'30 h. El preu per a tots els concerts és de 5 euros l'entrada general, i de 3 euros l'entrada de nens i jubilats.

Actuaran els següents grups

Dissabte 11 d'agost

EUGENIA SANCHO "NITS DE FEELING, HOMENATGE AL FILIN CUBÀ"

La cantant valenciana Eugènia Sancho realitza un homenatge a aquest gènere musical, el filin cubà, hereu del bolero i amb certa influència del jazz que va sorgir a la Cuba dels anys quaranta.

Veu: Eugenia Sancho
Piano: Albert Palau
Contrabaix: Luis Llario
Bateria: Yoel Páez
Trombó: Julio Montalvo

Dissabte 18 agost

FERNANDO MARCO & DAVE MITCHELL QUARTET "CONTRA LES CORDES"

Fernando i Dave han consolidat un bon tàndem en l'àmbit de la guitarra de jazz. Són dos experimentats músics amb un extens currículum que, un bon dia, de la mà de Louis Steward, el genial guitarrista de jazz irlandès, es van trobar i, a partir del seu comú manera d'entendre el jazz, de la seva complicitat interpretativa i d'una sincera amistat, van decidir emprendre una aventura musical compartida, a més de les seves pròpies. Fruit d'aquesta trobada han estat innombrables actuacions, i de moment, dos registres discogràfics: Plectrology i Contra les Cordes.

Fernando Marco (Guitarra)
Dave Mitchell (Guitarra)
Luis Llario (Contrabaix)
Felipe Cucciardi (Bateria)

Dissabte 25 d'agost

JAZZ DE COPES & PAULA GRAN

Paula Gran: veu
Lluc Casares: saxo tenor
Eduard "Meló" Fernàndez: piano
Salva Colàs: contrabaix
Santi Cholbi: bateria

El grup català Jazz de Copes convida a Paula Gran a preparar un combinat de versions dels standars de jazz de diferents èpoques. Des Andy Razaf, Cole Porter o Duke Ellington, passant per Antonio Carlos Jobim o temes de Vinicius de Moraes. Un dolç i alhora enèrgic còctel d'una part de la història del jazz.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal