Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV recupera la estructura comarcal; a Camp de Túria obté la Secretaria General Xavier Arnal alcalde de Serra

En el Congrés comarcal que es va dur a terme aquest cap de setmana i que va haver d'acabar abans pel desastre ecològic que s'estava patint en els Serrans; els socialistes de la comarca es van estructurar novament a Camp de Túria nomenant al seu Secretari General i a la resta d'òrgans comarcals.

La presència de quasi 60 delegats/delegades de tots els municipis de Camp de Túria doná una votació a favor del candidat Xavier Arnal de quasi el 60% dels assistents. L'altre candidat va ser el socialista de Riba-Roja, Roberto Raga.

La secretària d'igualtat serà ocupada per la representants de Sant Antonio de Benaixeve Marta Retamosa, L'Eliana es vorà representada en la Vicesecretaria per Isabel Castelló, per part de la Pobla de Vallbona, Jaume Cortina desenvoluparà la Secretaria de Cultura i noves tecnologies.

En la nova executiva van quedar integrats les 16 agrupacions locals dels diferents municipis, sent la recuperació de la nova estructura organitzativa valorada com una eina de treball a favor del municipalisme, per que rebran el suport des de més a prop per a poder treballar en favor dels ciutadans i alçar l'alternativa socialista


El congrés va comptar amb la presència de Rosa Peris Secretària de Igualdad de la Ejecutiva de Pais i Miquel Soler de la Secretaria de Educación ja que Ximo Puig i Jose Luis Abalos es desplaçaren a Villar del Arzobispo per a recolzar als veïns afectats per el incendi de Andilla.

Amb aquesta nova organització comarcal recuperada i amb la integració de tots els municipis en l'executiva, els socialistes de Camp de Túria volen arribar a les eleccions locals del 2015, sent una alternativa en cadascun dels municipis comarcals.

Marta Retamosa secretaría d'igualdat
Segóns les fonts socialistes:

"El projecte nascut ahir és molt ambicios i preten situar tots el pobles de la comarca Camp de Túria com referents dins de la provincia. El 16 pobles tenen un potencial agricola, turistic, industrial i cultural molt gran que en estos moments no està valorat. Som una de les comarques més completes de la provincia i tenim que reivindicar eixa posició.

El equip nascut ahir començarà el seu treball la setmana vinguent per al impols i recuperació de la comarca, començat per estudiar el greu problema de atur que patim en tots el pobles. "

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal