Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dissabte 9 de juny, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca farà un acte central comarcal a La Pobla de Vallbona

Acompanyada per Esquerra Unida de la Pobla que organitza l'acte i amb el suport de totes les organitzacions que han anat acompanyant-la pels diferents municipis de la comarca i dels actes de la qual hem anat informant des d'aquest mitjà. La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca culmina amb aquest acte central comarcal les seues recollides de signatures en favor de l'Iniciativa Legislativa Popular - ILP-.

L'acte tindrà lloc el dissabte 9 de juny en el Mercat Municipal de la Pobla de Vallbona i tindrà dues parts; en la primera a les 11 hores s'arreplegaran noves signatures per a arribar a les 500.000 que a nivell de tot l'Estat són necessàries perquè la ILP puga ser debatuda en el Congrés. I posteriorment a les 12, l'economista Manolo Colomer donarà una xarra- col·loqui relacionada amb els desnonaments.

Per a l'acte s'ha creat un "esdeveniment" en la xarxa social de facebook al que pots dirigir-te punxant en l'emblema d'aqueixa xarxa social i compartir-ho per a facilitar el seu coneixement.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal