Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Cor de l'Eliana prepara per al divendres 22 de juny un homenatge a Vicent Andrés Estellés, en la Torre del Virrey

Amb la participació de l'actor Pep Ricart i la periodista Reis Juan.


Aquests dies prepara els últims retocs a una actuació en la qual s'estan bolcant, com en totes, es tracta de l'homenatge a Vicent Andrés Estellés, que tindrà lloc el pròxim divendres 22 de juny a les 22 hores en la Torre del Virrey de l'Eliana i volen que siga el seu especial record a aquest poeta valencià nascut a Burjassot.


L'actuació arreplegarà poemes i lletres d'un dels poetes valencians mes musicats amb poemes que han sigut fets cançons i a més seran interpretades amb la frescor que sempre posa aquest cor que dirigeix Juli Hurtado.


L'atrezzo està sent especialment preparat, la posada en escena també, el record i homenatge a Vicent Andrés Estellés tindrà lloc el divendres 22 de juny i l'entrada és lliure.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal