Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Participació Ciutadana podrà manifestar-se en l'eliana sobre els Pressupostos Municipals del 2012

El Consell de Participació Ciutadana es va reunir ahir dia 9 de maig en el Saló de Plens de l'Ajuntament de l'Eliana a fi de prendre nota i donar la seua opinió sobre els Pressupostos que l'equip de Govern Municipal presentarà per a la seua aprovació a Ple.

La reunió del Consell per a estudiar i donar la seua opinió respecte dels pressupostos municipals va ser ahir 9 de de maig en el Saló de Plens.

El Consell de Participació Ciutadana s'integra com a Consell Sectorial dins de l'estructura municipal. Sens dubte aquest Consell ha de ser ampliat i donada major participació als ciutadans, segons ja van opinar els membres del 15M de l'Eliana que pretenen tenir entrada també, com a ciutadans en aqueix Consell. Però, mentre açò ocorre és un dels millors exemples de Participació Ciutadana, sens dubte millorable, que existeixen en la comarca Camp de Túria.

Recentment s'han portat a altres municipis iniciatives en aquest sentit, per exemple -entre altres- a La Pobla de Vallbona i Sant Antoni. però el grup de govern del PP no ha acceptat introduir la participació ciutadana.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal