Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Es concreten els actes a l'Eliana per a recollir signatures en favor de la Iniciativa Legislativa Popular donant suport als Afectats per la Hipoteca

Els Verds de L'Eliana, conjuntament amb Esquerra Unida de L’Eliana promouen accions de recolzament i suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) presentada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i I han concretat díes i hores dels actes.

En aquest sentit els Verds per registre d’entrada ja havien presentat a l'Ajuntament una proposta de mociò per tal de que la Corporació Municipal també recolze la petició de la PAH i fomente i ajude a la recoliida de signatures.

Els actes que en l’àmbit local farán conjuntament unint esforços es concreten

- La primera el diumenge, 20 de maig 20, 2012, en la Plaça País Valencià de l'Eliana, a partir de les 11 hores.

Esquerra Unida de l'Eliana i Els Verds deL'Eliana recolliran signatures

- la segona el dimarts 22 de maig de 2012 a les 19.00 on Miguel Pérez i Jose Luis Gonzalez Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) presentaran als assistents la iniciativa legislativa popular (ILP) que reclama la dació en pagament amb efectes retroactius i promoure el lloguer social.

La ILP persegueix tres grans objectius. El primer és la dació en pagament amb efectes retroactius, que beneficiaria també a aquelles persones a qui s'ha subhastat l'habitatge habitual i s'han quedat amb un deute.

Segons aclara Pura Peris portaveu d'Els Verds de PV de l'Eliana, "es pretén paralitzar els desnonaments i promoure una política de lloguers socials que permeti a la gent l'accés a un habitatge. La situació actual és intolerable i ha de ser frenada d'una manera radical i definitiva La PAH calcula que cada dia més de 37 famílies són desallotjades de casa seva només al País València.Per tot això considerem que hem de treballar plegats per obtenir el be comú. Tan de bo també acabe la proposta de moció debatuda a la Corporació”
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal