Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Plenari de la Pobla de Vallbona també es reunirá hui dilluns per aaprovar el prestec en el que pagará les factures a proveidorsHa sigut convocat el Ple i un dels punts de l'ordre del dia, és precisament el d'aprovar les operacions de crèdit derivades del pagament a proveïdors acollint-se al Rd 4/2012 pel qual les entitats bancàries sindicades i amb l'aval de l'Estat permetran a la Pobla pagar en deu anys les factures que la seua alcaldessa tenia en el calaix sense pagar, ni comptabilitzar.

Amb aquest acord, al que també se li unirà l'exempció de l'impost de Construcció (ICIO) de les obres del segon Col·legi del Campés la Pobla estarà en disposició de signar el crèdit i pagar als proveïdors.

El deute a proveïdors de la Pobla excedia dels 3.500.000 euros i es compon de factures pendents de pagament a proveïdors que l'alcaldessa mantenia sense pagar i sense comptabilitzar. Una vegada signat amb les entitats sindicades el crèdit, l'Ajuntament de la Pobla tindrà 10 anys, com tots els Ajuntaments per a fer el pagament.

El Pla d'Ajust que comporta aquest acord, obligarà als veïns de la Pobla a pagar el préstec subscrit mitjançant l'increment d'impostos o la renúncia a prestacions i serveis als quals es destinaven les quantitats que ara aniran al pagament del préstec.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal