Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dimarts 22 de maig en el Centre Sociocultural de l'Eliana -sala conferències- xarrada de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.

Amb el suport d' Esquerra Unida i Els Verds de l'Eliana, tindrà lloc la xarrada programada i que es realitza després del primer acte de recollida de signatures del passat diumenge 20 en la Plaça del Ajuntament. La xarrada continuarà amb la campanya per la ILP - Iniciativa Legislativa Popular- que està recorrent la comarca.

En la xarrada Miguel Pérez i José Luis González que formen part de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, donaran una explicació del contingut de la ILP i el sentit de la mateixa.

Després i durant la xarrada es podrà també signar donant suport a la proposta. La recollida del mínim de 500.000 signatures és el repte que s'han proposat perquè puga ser debatuda en el Congrés. El termini de recollida serà de 7 mesos des que va començar el mes d'abril d'enguany.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca és un dels molts fruits que el moviment 15M està aconseguint.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal