Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A l'estiu 27 estudiants tindran l'oportunitat de fer práctiques amb sou a l'Eliana, s'obri el plaç fins al 25 de la convocatòria

Segons informa l'Ajuntament de l'Eliana ha posat a la disposició dels interessats les bases perquè puguen sol·licitar-se els llocs que serviran perquè es compatibilice un lloc de treball formatiu amb un sou mínim que servisca com a ajuda per als joves estudiants. Es tracta del projecte que comparteixen els municipis amb la Diputació i que es denomina la Dipu te beca.

"Fins a 27 estudiants tindran l’oportunitat de fer pràctiques formatives en l’ Ajuntament de L’Eliana durant els mesos estiuencs de juliol i agost en les diferents àrees municipals, a través del projecte “La Dipu te beca 2012”, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de L’Eliana i la Diputació de València.

El termini de presentació de sol.licituds s’obri avui 15 de maig de 2012 fins al pròxim dia 25 de maig de 2012 i, tant les bases de la convocatòria com els impressos de sol.licitud i d’auto-baremació, estan a disposició dels interessats en esta pàgina web de l’Ajuntament de L’Eliana i al tauló d’anuncis del propi Ajuntament de L’Eliana per a la seua consulta. Les sol.licituds complimentades així com el full d’auto-baremació i la documentació sol.licitada en les pròpies bases, hauran de presentar-se per Registre d’ Entrada de l’Ajuntament de L’Eliana (Plaça País Valencià,3) o en l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (Plaça Jutge Miquel Comes s/n – Centre Socio Cultural)

Els alumnes becats desenrotllaran les seues pràctiques en les àrees municipals d’Urbanisme; Serveis municipals; Cultura; AEDL; Juventut; Biblioteca; Ràdio municipal; Esports; Educació; Noves Tecnologies; Patrimoni Històric; Secretaria i Intervenció.

El període d’efectivitat d’estes beques estarà entre l’1 de juliol de 2012 i el 31 d’agost del mateix any, comptant cadascuna d’elles amb una dotació de 500€ bruts mensuals i una durada mínima de 15 dies, prorrogable fins a un màxim de dos mesos, sempre dins del període estiuenc comprés entre juliol i agost"
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal