Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Set milions dos-cents mil euros (7.200.000) de dèficit a la Pobla de Vallbona, es poden acumular cada any

És la xifra que acumularà el govern de la Pobla al final d'any, ja que segons manifesta el PSPV del municipi, el govern del PP de Carmen Contelles acumula un dèficit mensual de 600.000 euros.


Les raons dels desajustaments són les diferències entre ingressos i despeses, segons la nota del Pspv, no perquè els primers han baixant tant, encara que si ho han fet, sinó per pressupostar quantitats que no es corresponen a la realitat, és a dir ingressos unflats que no es reben finalment.

Segons el PSPV el govern del PP ha portat al consistori a un deute molt difícil de suportar pels ciutadans del municipi, basant-se en un desenvolupament exagerat urbanístic que ha sigut trencat en el moment en què ha rebentat la bambolla urbanística.

El deute total que arrossega el consistori és de 12.000.000 d'euros i l'increment mensual de 600.000 és fruit d'una fàcil resta, entre les despeses de personal i corrents mensuals que sumen 1.000.000 d'euros, aproximadament i el total d'ingressos mensuals que arredonits estan en 400.000.

D'altra banda, el PSPV denuncia que tenint el govern municipal cinc regidors alliberats del PP, encara no s'han aprovat els comptes anuals.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal