Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 22 d'abril l'Eliana en sabatilles visitarà la serra d'Espadan

Aquest pròxim diumenge 22 d'abril, el club de muntanya ha preparat un petit recorregut per la Serra d'Espadán, com ja va fer la setmana passada, encara que en aquesta ocasió la zona escollida serà la de Aiodar i Vilamalur. Com en altres ocasions l'eixida a les 8.15 del matí encara que existeix la possibilitat d'eixir a les 8 si els participants estan interessats a pujar al Castell de Vilamalur, ja que allargarà l'excursió una hora més del previst.


L'autobús arribarà fins al poble de Ayodar que és el punt de partida i des d'hi ha 17 quilòmetres per la Serra dEspadán i els seus pobles, que configuren un terreny de rambles i barrancs molt poc aptes para la sembra. A més és un zona de vegetació jove, donada la replantació de fa una dècada.

Una ocasió de recórrer una zona diferent d'aquest paratge natural de la província de Castelló al costat dels veïns i veïnes de l'Eliana.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal