Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El divendres 16 de març, a les 17 hores a València, una batucada recorrerà els carrers contra els festejos taurins

Convocada pel Col·lectiu Animalista Independent (C.A.I.)

Recentment parlàvem de les dificultats que travessa la Societat Protectora Valenciana d'Animals i Plantes. I demanàvem suport per a defensar la vida dels animals que allí estan. Alguns lectors ens envien aquesta convocatòria perquè diuen que no és possible compatibilitzar l'amor als animals en la SVPAP i no ser crítics amb els festejos taurins.

Ens recorden, que alguns com a Paterna un referendum va fer possible la seua abolició, igual que en altres llocs.

Amb motiu dels festejos taurins que es realitzaran a València en la setmana de falles, divendres que ve 16 de Març des del Col·lectiu Animalista Independent (C.A.I.) convoquem una espectacular marxa en contra d'aquesta cruel i sagnant abominació. Durant la marxa recorrerem nombrosos carrers i avingudes de València al ritme d'una gran batucada, amb xiulets, disfresses, jocs artístics de mans, acrobàcies, i molt més, tot açò sota el lema de “Diversió sense crueltat”. Es tracta de demostrar que no és necessari utilitzar als animals, doncs hi ha infinites formes de divertir-se sense perjudicar-los a ells.

El Col.lectiu convoca a tot aquell que vulga justícia per als animals perquè s'una a aquest espectacular esdeveniment. Anima als teus amics, família, coneguts i a tot aquell que pugues. Necessitem ser el màxim nombre d'assistents possibles. Que se'ns senta en tota València! Qualsevol iniciativa per a l'animació de la marxa (jocs malabars, acrobàcies, balls, etc…) que cregues que pugues aportar, no ho dubtes i assisteix!

Dia i hora: Divendres 16 de març a les 17:00h.
Inici: Plaza de la Verge de València.
Material: Xiulets, xiulets, disfresses, pancartes, ganes de ballar o qualsevol altra cosa que cride l'atenció.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal