Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A Bétera també es presenten propostes perquè l'Ajuntament garantisca eines d'igualtat entre els gèneres

Així ho va fer el grup municipal d'Esquerra Unida davant l'Ajuntament el passat 21 de febrer, en una proposta que ens fa arribar i aprofita el 8 de març com a excusa per a mostrar com les retallades econòmiques impulsades pel PP estan afectant precisament a aqueixes línies i "feminitzant la pobresa"

En l'esmentada proposta es ressalta que en aquest 8 de març hi-ha doble motiu per a manifestar "el nostre més absolut rebuig a la situació actual, la crisi econòmica motivada pels mercats financers, que lentament però amb rotunditat estan generant un gran desequilibri entre classes socials i que s'enceben fonamentalment amb les dones i joves i en la retallada de conquestes socials, materials i institucionals ja iniciades i que el PP està implantant a nivell de l'Estat espanyol i en aquelles autonomies en les quals governa."

Igualment, es ressalta que en comptes de prendre mesures perquè es donen les condicions efectives per a la integració total de les dones en el mercat laboral amb plens drets, tant salarials com a professionals, el PP torna a la càrrega amb reformes laborals que augmentaran l'atur i la feminització de la pobresa.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal