Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Comunitat Educativa de Sant Antoni es concentrarà el dijous 23 a les 19 hores en plaça Ajuntament

Així ho han decidit i han informat als ciutadans de Sant Antoni. Es tracta d'una decisió que segueix als tancaments, als dilluns de dol, els actes i pancartes que no solament ells, sinó tots els IES Públics de Camp de Túria i també els Col·legis Públics estan realitzant des que el Consell va traure el Decret de Retallades.


"ELS CENTRES PÚBLICS DE LA LOCALITAT ALS CIUTADANS

El Consell de la Generalitat va aprovar el passat día 5 de gener un gran paquet de retallades, que suposa una nova agressió al personal de l'ensenyament i de tot el sector públic i ais servéis que es presten.
Pretenen estalviar de la forma mes fácil amb la reducció de la plantilla deis centres; acomiadament d'una bona part del professorat interí; l'augment de les rátios; la desaparició de programes educatius, de les activitats de suport o dels desdoblaments...; l'augment de la cárrega de treball del professorat; la disminució de les despeses de funcionament deis centres... el retall de salaris, de les beques i de la qualitat deis servéis.
Volen retallar salaris del personal docent i sanitari, enviar a l´atur durant l'estiu el personal interí docent, reduir el salari i la jornada a 25 hores al personal interí de l' Administrado del Consell i de la de Justicia, i posar lírnits a les reduccíons de jornada, així com eliminar els drets a dies de vacances i de deseaos, a determinades prestacions socials i la prolongado de la vida laboral mes enllá de Fedat de jubilado.
Les mesures aprovades no pretenen ni racionalitzar ni ordenar les administracions publiques ni el sector públic, sino fer caixa a costa de tirar-li má al salari de les treballadores i treballadors, de les professores i professors. Aqüestes mesures no van a crear mes ocupació ni servkan per fer-nos eixir de la crisi económica, tot el contrari: reduirá el consum, les prestacions socials (beques, ajudés-...) i els servéis públics.
El govern valencia ha balafiat i ha dilapidat els recursos públics amb una política clientelar basada en els grans esdeveniments que no han generat riquesa ni ocupació, l'especulació urbanística, que ha suposat l'enriquiment d'unes poques persones a costa de la destrucció del temtori, i la privatització deis servéis públics i de l'ensenyament públic amb el desvíament de recursos a la privada que obté beneficis a costa de les arques publiques.

Estem assistint a un deteriormanent del sistema educatiu públic i de les condicions laboráis del personal que hi treballa.

Por tot açó, es convoca ais membres de la Comunitaí Educativa deis centres púbíics de San Antonio de Benagéber a concentrar-se demá dijous 23 de febrer, a les 19 hores, a la plaça front l'Ajuntament
No a les retallados en els servéis públics
No a les retallades en educado
Depuració de responsabilitats en el Consell"
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

7 comentaris :

  1. Esperemos que mañana, siguiendo la tónica de la Delegada del Gobierno en la Comunidad, El Sr. Alcalde no nos envíe a la Guardia Civil de asalto. Propongo que mañana vayamos con un libro, porque ante los desmanes de la policía la mejor arma es un libro. Mañana todos a la concentración, por una enseñanza pública y de calidad defendamos nuestro derecho a manifestar lo que pensamos, con educación pero hay que ir, que no crean que porque se hayan gastado el dinero en saraos ahora sean nuestros hijos y nosotros quién paguemos los platos rotos. Pidamos responsabilidades a quién tan mal ha gestionado nuestros impuestos. Basta de recortes sociales, que pague quien nos ha llevado a esta situación.

    ResponElimina
  2. Menos aeropuertos sin aviones y asi habrá dinero para educacióndimecres, de febrer 22, 2012

    Una buena concentración, como piden en la puerta del Ayuntamiento. Que por cierto es totalmente legal, según han manifestado los profesores, ya que han solicitado la autorización correspondiente.

    TODOS A LAS 19 HORAS EN LA PUERTA DEL AYUNTAMIENTO DE SAN ANTONIO, ACOMPAÑANDO A LA COMUNIDAD ESCOLAR

    ResponElimina
  3. Iremos toda la familiadijous, de febrer 23, 2012

    Nosotros iremos todos, MI HIJO Y NOSOTROS DOS, porque como padres sabemos que losrecortes están dañando la calidad de la enseñanza de nuestro hijo. No queremos que la más pequeña llegue al Instituto y la enseñanza esté deteriorada

    ResponElimina
  4. Enhorabuena al IES de la Pobla, a los alumnos y a los padres, eso es estar unidos y apostar por una educacion publica de calidad sin utilizar a los niños.
    en el 8 de abril de san antonio de benageber lo que hacen los profesores es suprimir las extraescolares como medida de presion a la conselleria de educacion y perjudicar a los alumnos, un gran ejemplo de profesionalidad que se ve reflejado dia a dia en el claustro de profesores y en la cabeza de su sra. directora.
    como en todos los sitios hay maestros y MAESTROS.

    ResponElimina
  5. Un buen trabajo, llevais haciendo protestas mucho tiempo y realmente habéis logrado que los padres sepamos cual es larazón. Estamos con vosotros. Yo soy sanitaria y en mi trabajo también está pasando. Por eso entiendo mucho más que protesteis.

    saludos y nos vemos

    ResponElimina
  6. Quatre jubilats, tres gossos, tres municipals que també fan "bulto" i uns trenta o trenta-cinc veïns despistats ens hem concentrat a la plaça de l'Ajuntament aquesta tarda per fer costat a la Comunitat Educativa de Sant Antoni en la seua (nostra) protesta contra les retallades a l'ensenyament aprovades pel Consell. Permeteu-me que m'expresse d'aquesta manera però és que la indignació e impotència que es sent al veure el panorama no és per a callar-se.

    Quant u s'indigna no és sol contra les males actuacions dels que ens governen, també és contra aquells que parlen a les tertúlies i desprès no estan ni en el lloc, ni en el moment adequat per a dir públicament el que pensen. Les imatges que hem vist aquestos dies d'uns joves donant-nos exemple del que es deu fer pareix que no van amb la ciutadania de Sant Antoni.

    ResponElimina
  7. vaig estar i estic contentadivendres, de febrer 24, 2012

    I se t'oblida que també estava l'alcalde, amagat o ficat en el seu despatx, que es veia des de la plaça. Com en teoria la protesta no anava amb ell es va quedar allí per a mostrar que al cap dels regidors d'aquest poble no li espanten les mogudes d'aquest tipus, una altra cosa seria si la moguda fóra perquè no s'arreplega la poda, ací segur que no es posaria en la finestra del seu despatx. apostem?

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal