Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El treball a la recerca del consens en favor dels agricultors de la Pobla de Vallbona, Javier Descalzo d'Esquerra Unida.

La proposta en forma de moció estava sent treballada amb la Unió de Llauradors i Ramaders, és a dir amb els representants directes dels afectats. I l'objecte de la proposta era que l'Ajuntament de La Pobla intervinguera o intentara fixar la seua posició perquè la Generalitat avançara els tràmits de pagament dels enormes deutes que manté amb els agricultors de la Pobla, de la comarca i de tot el País.

Després de la proposta en Comissió Informativa, el debat i la seua posterior entrada en Ple. Javier Descalzo d'Esquerra Unida, com el seu antecessor Julio Martinez, cercava el consens i el resultat positiu. Com ell diu "preferisc el resultat en favor d'aquells a qui representem que el colp d'efecte polític". I el resultat es va donar el passat 7 de febrer al plenari de La Pobla de Vallbona, la seua proposta va ser votada per unanimitat, després d'arribar al consens necessari. Alguna rectificació en la moció, sense vàriar el fons de la mateixa, certa negociació per a evitar mals entesos i finalment el vot per unanimitat de tot el Consistori.

Un treball que està caracteritzant la forma en què Esquerra Unida de la Pobla ha tornat a la Institució Local. Un bon treball que justifica per si només la presència d'aquesta força en el consistori.

La proposta votada per unanimitat es la següent:

ACORDS

  1. Ja que estes resolucions d’ajudes i subvencions suposen un compromís real de pagament per part de la Conselleria d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua.
  2. Insta a l’Administració Autonòmica Valenciana a incloure dins del Pla de Pagaments de la Generalitat Valenciana estes ajudes, per realitzar el més prompte possible, les transferències dels imports corresponents als seus legítims beneficiaris.
  3. D’esta forma es contribuirà a pal ∙ liar la perduda de liquidesa i mantindre la competitivitat del camp valencià.
  4. Informar del resultat de la votació d’esta moció a la Conselleria d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua.
  5. Informar del resultat de la votació d’esta moció a la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç
  6. Informar del resultat de la votació d’esta moció a les principals organitzacions professionals agràries, La Unió de Llauradors i Ramaders, Ava‐Asaja i UPA (Unión de Pequeños Agricultores y Ganaderos).
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

1 comentari :

Mastodon NotaLegal