Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Que es derogue el Decret de les retallades de Fabra, els Verds ho proposen per a que ho demane el Plenari de l'Ajuntament de l'Eliana

La presenta a l'Ajuntament la portaveu d'els Verds de l'Eliana Pura Peris, per a que es puga discutir com a moció i el que proposa es que els representants dels ciutadans i ciutadanes de l'Eliana manifesten la seua exigència a la Generalitat de retirada immediata del decret i per tant de les mesures antisocials que porta.

Les retallades del Decret, com valora la portaveu d'els Verds, estan inscrites "en el conjunt de mesures que estan promovent precisament aquells que ens han abocat a la crisi actual i perquè hi ha altres alternatives efectives en la lluita contra la desocupació i l'estancament de l'economia que no passen pel desmantellament l'Estat del Benestar".

La proposta, com diuen Els Verds de l'Eliana, es continuació d'altres propostes que varen presentar el passat mes de desembre al Ple. En aquell moment, diu la portaveu "ja varem presentar una petició de moció que demanava la posada de manifest de l'Ajuntament davant les mesures pressupostàries amb les quals es cedia sòl públic per l'empresa privada. Però amb el Decret Llei 1/2012, han anat molt més lluny, el que fa necessari una ampliació i presa de possessió ferma per qui són els representants de la ciutadania en les institucions davant de tants abusos"

Per tant la valoració d'els Verds es que avui es "especialment indignant que l'atac demolidor que està patint l'estat del Benestar a Europa està sent especialment visible a Espanya i, molt especialment al País Valencià que és un exemple manifest de mala gestió, improvisació i corrupció, fins al punt de ser a dia d'avui una comunitat enfonsada, amb el major deute d'Espanya, sense bancs ni caixes pròpies i amb un ex- president dimitit i a la banqueta"

Per a justificar el que proposen, seguix explicant Pura Peris que "des d'els Verds tenim molt clar que no podem resignar-nos a veure com es desmantella un model d'estat que tant esforç, fins i tot vides, ha costat. Els ciutadans han d'adonar-se que totes aquestes mesures trucades d'ajust recauen sempre en els treballadors i les classes més desfavorides i mai en les rendes del capital, en les grans empreses, en els bancs, asseguradores o corporacions amb beneficis de milers de milions d'euros. No es pot permetre per més temps que se'ns venda una inevitabilitat que atempta contra l'accés a l'administració de justícia, la sanitat i l'educació pública, per això aquesta moció està sent presentada en els distints municipis, tinguem o no representació municipal, com per exemple en Torrevieja"

Finalment, els Verds manifesten que "El Decret 1 / 2012 del Consell atempta especialment contra la qualitat dels serveis públics i els drets de la ciutadania i és per això necessari que qui els representa en les institucions prenguen posicions i diguen NO, no a la depredació del territori, NO al malbaratament dels diners públics, NO a la política d'excessos, esdeveniments i fastos, NO a la corrupció, NO a la pèrdua dels drets socials i cívics aconseguits, en definitiva NO al decret Llei 1/2012"
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal