Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Molts milers de persones, més de 80.000, han eixit al carrer a València en defensa de l'Escola Pública.

Amb la presència en la manifestació de la nova Coordinadora muntada a Camp de Túria com a Plataforma per l'Ensenyament Públic de Camp de Túria.

Ciutadans que s'han manifestat a València i que han compost una marxa repleta d'estudiants, de pares d'estudiants, de professors i de molts altres ciutadans que han cridat NO a les retallades que estan afectant a un pilar bàsic com l'ensenyament públic.

La manifestació ha sigut llarga i de les més animades i concorregudes dels últims anys. Els organitzadors la Plataforma per l’Ensenyament Públic, composta per sindicats de l'ensenyament, Federació de Pares i Mares, Partits Polítics i organitzacions socials; ha fet un vertader esforç per controlar el desenvolupament de la marxa atès que l'eixida pel carrer Sant Vicent i l'arribada del cap de la manifestació al seu final, deixava veure encara molta gent en la Plaça de Sant Agustín que no havia pres l'eixida.

Crits animats contra les retallades i sobretot contra la situació a la qual pot portar a l'ensenyament públic el Decret de mesures que el Consell ha engegat, ha sigut la continuïtat del que es podia escoltar al llarg de tota la marxa.

Contínues comparacions entre les retallades (20% de salaris de professors, impagaments de quantitats als IES) i la corrupció i el malbaratament que ha tingut lloc durant tota l'etapa del PP, amb Camps governant la Generalitat i protestes contra un Decret que ha tret el seu successor Fabra sense fer ni un gest de penediment per tant Gürtel, Aeroports buits i esdeveniments sense sentit que ens han conduït a aquesta situació.

Des de Camp de Túria la nova Coordinadora o Plataforma de defensa de l'Ensenyament Públic ha fet el seu acte de presència amb un molt nodrit grup de participants, entre ells, molts pares i mares, alumnes i estudiants dels IES de la comarca i els professors. La nova Coordinadora constituïda en la comarca s'ha convertit en l'eix de treball dels professors dels IES i estan valorant periòdicament la crítica situació que travessen els Instituts per la falta de pagament de les quantitats que el Consell els deu.

En el Consell, la nova Consellera Maria José Catalá que ha deixat l'alcaldia de Torrent per a fer-se càrrec de la Consellería, està sent incapaç de complir les seues primeres promeses. Més del mateix encara que el nom del Conseller/a ha canviat.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal