Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona celebrarà Sant Antoni com a inici d'una setmana que culmina amb el seu patró Sant Sebastià

La Pobla, com sempre, també celebrarà la festivitat de Sant Antoni Abad, tradició que també manté i que sol tenir en la benedicció d'animals major autenticitat donat el manteniment d'animals de treball en major quantitat que altres municipis comarcals (com l'Eliana).

Fogueres 2009 amb pirotécnia
La festivitat, d'índole religiosa, es divideix per parròquies, per la qual cosa hi haurà dues benediccions d'animals diumenge que ve 15. No obstant açò la foguera, almenys amb l'esplendor que sol donar-li La Pobla, només es farà en la de les Ventes i serà el dissabte 14 a les 20 hores.

La festa de Sant Antonio Abad a La Pobla és el preludi de la festivitat de Sant Sebastià - 19 de gener- que és un dels patrons del municipi.

Els programes de les dues celebracions són aquests:


altra parroquia





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal