Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Reis es distribuiran per Sant Antoni, La Pobla i l'Eliana durant el dia 4 i 5 de gener.

Els Reis, convenientment organizats i distribuïts per les seues oficines reials, tenen previst estar, a les 17 hores, a La Pobla i Sant Antoni de Benaixeve i a les 18 hores a l'Eliana. La seua presència, al mateix temps, es podrà realitzar per la corresponent divisió  de la seua oficina de protocol.

En Sant Antoni els Reis estaran a les 17 hores del 5 de gener començant així la seua visita als tres municipis. En aqueixa primera visita de les 17 hores, es redistribuiran per a poder atendre també la cavalcada de l'Elina que serà a les 18 hores.
En La Pobla Les activitats culminaran amb la celebració de la cavalcada de reis el dijous 5 a les 17 hores de la vesprada. Enguany es repartiran més de 15.000 joguets, al llarg dels aproximadament quatre quilòmetres que recorreran les carrosses pels carrers més destacats del municipi.

Però la Fira de Reis comença demà - dimecres 4-  mateix en el Centre Social. D'11 del matí a 13:30 del migdia i de 17:30 a 20:30 de la vesprada, tant dimarts com dimecres, hi hauran activitats infantils com ara tallers creatius, castells unflables, regals, jocs d'animació, espai de motricitat, teatre, manualitats, karaoke, exhibicions, concursos, balls i contacontes, entre altres activitats.

També hi haurà moltes sorpreses, actuacions i exhibicions per part de l'Escola Municipal d'Arts Escèniques de la Pobla, l'escoles municipals de Balls Urbans i Karate, de La Pobla Balla o del Club de Jocs Tradicionals, entre altres associacions.

El mateix dimecres, a les 18 hores, es produirà un dels moments més esperats, amb la visita de Ses majestats els Reis d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arreplegaran les cartes dels xiquets. Tots tindran un detall de regal. S'espera una afluència d'entre 2.000 i 3.000 xiquets al dia.

A l'Eliana els Reis inicien la seua cavalcada a les 18 hores del pròxim dia 5 de gener, com diuen els diferentns municipis, en la nota rebuda de l'oficina Real:
La nit del 5 de gener serà de nou, en 2012, una nit molt especial i plena de màgia a l’Eliana. Com no podia ser d’una altra manera perquè tots, menuts i grans del nostre poble, hem estat bona gent aquest any, ses Majestats els Reis d'Orient visitaran totes les cases de l’Eliana per a repartir regals i satisfer il·lusions. Però abans, hem de rebre’ls a les 18:00 hores a la Plaça d’Europa, on arribaran i des d’on recorreran els carrers del nostre poble en la Cavalcada que, ni majors ni menuts podem perdre’ns. Enguany la Cavalcada de l’Eliana té com a lema “Entre tots podem” i és un homenatge a tota la gent de l’Eliana que sap fer coses i que les comparteix amb la resta amb il·lusió. Estarà plena d’alegria, malabars, xanques, balls, pastorets, color i molta música. Està previst que els Reis arriben al voltant de les 19:15 a la Plaça del País Valencià i des d’allà es dirigiran, primer a fer l’ofrena al Jesuset a l’església parroquial i després diran unes paraules a grans i menuts des del balcó de l’Ajuntament, per acabar fent entrega d’un obsequi als menuts de l’Eliana que s’hi acosten a l’entaula
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal