Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida de la Pobla denuncia que les classes dels barracons del Lluis Vives s'inunden quan plou

Julio Martinez el portaveu d'Esquerra Unida va intervenir en el passat ple municipal del 7 de desembre per a denunciar la situació en què es troben els barracons del Lluis Vives.

Segons explicà, en les jornades de les eleccions municipals, amb la pluja caiguda es va poder observar personalment com un dels barracons que normalment acull a alumnes en les seues jornades habituals, s'inundava per les goteres i com l'aigua pujava en el seu interior. Unes instal·lacions provisionals que porten ja quatre anys com a tals.

Foto: barracons al costar el edifici que es quedà xicotet
Julio Martinez denunciava així l'abandó i falta de cura que estaven tenint aquestes instal·lacions, els barracons acullen als estudiants i als professionals de l'ensenyament i les instal·lacions han de reunir almenys els requisits de ser agradables per a les hores que en elles s'està.

El portaveu d'Esquerra Unida va denunciar que el fred també era un dels problemes que se sentien en l'IES posat que la falta de pressupost d'aquesta instal·lació impedia que les calefaccions s'engegaren.

La sol·licitud d'Esquerra Unida anava en el sentit que es donara immediata solució a aquests problemes.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal