Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En la nova legislatura després del 20N l'alcalde de l'Eliana - José Maria Angel - torna a ocupar el seu escó al Senat

Amb la promesa davant el President Garcia Escudero, l'alcalde de l'Eliana ha promès novament el càrrec de senador, càrrec per al qual ha sigut designat pel seu grup el PSPV.

José Maria Angel comparteix amb Joan Lerma aquest lloc, tots dos exerciran els llocs de senadors durant la legislatura i per aqueixa raó van prendre possessió del seu càrrec. José Maria Angel compatibilitzarà aquest càrrec amb el d'alcalde del nostre municipi. Per açò les seues funcions encara que fins ara ha demostrat que és capaç de compatibilitzar-les, ara comença un nou repte amb una legislatura que promet ser més intensa.

La distribució de funcions entre els companys de files del PSPV de l'Eliana i el regidor d'Esquerra Unida José Lorente, està permetent mantenir un govern molt estable amb polítiques progressistes que suposen, en la majoria dels casos, una illa dins de la comarca de Camp de Túria. El repte és mantenir la situació en plena crisi i a més compatibilitzar-la amb el lloc de Senador.

Una vegada que Lerma i Ángel han complit aquest tràmit, els senadors valencians, que inicien ara la seua sisena i segona legislatures consecutives en la Cambra alta, respectivament, han pres possessió dels seus escons en les bancades que en l'hemicicle ocupa el Grup Socialista.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal