Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Nadal trau el cap ja als municipis, a l'Eliana ja es deixa veure

La preparació de l'arbre i el tradicional pessebre del recinte de l'ajuntament ja mostren l'arribada del Nadal. A la foto s'aprecia l'arbre des de la balconada municipal i les llums a la façana.

Les llums que decoren els carrers també estan preparades, fonamentalment les del carrer de la Purissima i la façana de l'Ajuntament amb el seu clàssic "Bon Nadal". Llums que enguany es redueixen per a donar resposta a la crisi , però que no deixen d'existir per a donar també resposta a la necessitat d'ambient per al comerç local.

La reurbanització de la plaça de l'Ajuntament de l'Eliana permet gaudir millor de l'entorn i el seu lliurament a l'ús públic dels veïns es compatibilitza amb l'accés als comerços més propers.

Enguany el pessebre municipal, realitzat per Vicente Cabanes i Miquel, va ser inaugurat per a l'exhibició el passat dia 9, i es pot veure ja als baixos de l'Ajuntament.

La foto ens deixa veure l'aspecte nadalenc que li han donat a la façana del Consistori Elianenc.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal