Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana denúncia que els seus veïns podrien estar sent objecte d'una discriminació política en empleo per la Generalit

Crear llocs de treball no hauria de tenir color polític, però sembla que si. Segons denuncia l'Ajuntament de l'Eliana, governat per PSPV-EUPV la Generalitat de Fabra està començant a discriminar als ciutadans de l'Eliana. És la segona vegada en molt poc espai de temps que li neguen propostes de projectes que el seu objectiu és crear ocupació a l'Eliana.

Els tallers d'ocupació són costum de l'equip de govern de l'Eliana des de fa molts anys, però la nova situació de boicot de la Generalitat comença a pertorbar el seu projecte.

A LA FOTO UN DELS GRUPS DE LA TORRE DEL VIRREY
No coneixem reacció alguna del portaveu del PP a l'Eliana Sergio Montaner i suposem que davant aquesta discriminació hauria d'estar amb els seus veïns, sense que el color polític prevalga. Perque mentre a l'Eliana, inusualment se'ls discrimina, a la Pobla de Vallbona un municipi governat pel PP s'aporten 611.000 euros per a crear 37 llocs de treball, en el projecte denominat OPAL VII, la qual cosa sens dubte vindrà molt bé als aturats del municipi. Però la pregunta de qualsevol ciutadà és òbvia. En quin municipi he de quedar-me aturat per a tenir més possibilitats de trobar un d'aquests projectes d'ocupació subvencionats?. Una pregunta no retòrica que la Generalitat no hauria de permetre.

No era el costum el que està passant, ja que fins fa poc es rebien en l'Eliana també els acords proposats per a l'ocupació. Amb aquesta segona negativa, ascendeixen a 57 els treballadors de l'Eliana quel no trobaran una lloc de traball per la negativa del PP de Fabra en la Generalitat.

Segons denuncia l'Ajuntament:

"L’Eliana torna a quedar-se sense tallers d’ocupació Per segona vegada consecutiva en pocs dies, la Conselleria d’Educació i Ocupació, a través del Servef, ha tornat a denegar a l’Ajuntament de l’Eliana, esta vegada dos dels tres Tefiles o Tallers d’ocupació per a persones amb risc d’exclusió que aquest havia sol·licitat. Amb aquests, ja van 58 nous possibles llocs de treball malbaratats que obligaran a deixar de contractar a 22 persones més de l’Eliana per part de l'Ajuntament. Els Tallers sol·licitats ara han sigut, per ordre de preferència, els de soldador d’estructures metàl·liques lleugeres; el de jardineria –l’únic concedit- i el de treballador d’oficina. Este tipus de tallers sempre han estat una aposta de l’Ajuntament de l’Eliana donat que suposen importants beneficis socials i laborals que no poden perdre’s de vista perquè van dirigits a la capacitació de persones les quals, per una o altra raó, tenen especials dificultats a l’hora d’accedir al mercat de treball, o el de millorar la seua qualificació com a persones treballadores. D’ací la insistència de l’Ajuntament amb la Conselleria sobre estes sol·licituts i el seu malestar per les reiterades anul·lacions."


blogspot visitor counter
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal