Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida-Els Verds presenta a Riba-roja als seus candidats a Diputats

L'acte tindrà lloc en Riba-Roja el pròxim dissabte 5 de novembre a les 19'30 hores en el local del Centre Social.

Es tracta d'un acte al que asistirán Ricardo Sixto, Tanit Arastey i Roglá i seran acompanyats per representants d'EUPV a la comarca com el regidor de l'Eliana José Lorente que també estarà a la xerrada i David Llacer Corcoles i Pura Peris també de l'Eliana que intervendrà en representació dels Verds. Tots ells, inclús José Lorente formem part de la llista de candidats a Diputats que presenta EUPV-Els Verds.

Esquerra Unida-Els Verds comença d'aquesta manera el camí que segons ella mateix diu li permetrà incrementar el seu nombre de Diputats a les Corts del Estat i que, segons diuen, portaran la veu de l'Esquerra la veu dels que pateixen la crisis al parlament.

A la campanya electoral EUPV-Els VErds farà més d'una visita a la comarca del Camp de Túria amb el lema de la campanya de Escola Pública o negoci; Sanitat Pública o pagament tu tries.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal