Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El divendres 11 de novembre Esquerra Unida-Els Verds presentà a Bétera la seua candidatura al 20N

Divendres passat dia 11 de Novembre i davant de un important nombre d'asistents es và fer la xarrada-col·loqui on Esquerra Unida va donar a conèixer el seu programa electoral. En aquest acte van participar Julio Mallent, Neus Carrasco, Francesc Josep Navarro i David Llacer, que va destacar que la creació d’ocupació serà la prioritat de EU-Els Verds.

En primer lloc va intervindre Julio Mallent, coordinador comarcal d’EUPV del Camp del Túria, la intervenció del qual va consistir a ressaltar la necessitat que Esquerra Unida – Els verds tinga una forta representació al Congrés dels Diputats com a garantia de la defensa dels interessos dels treballadors i treballadores.

D’altra banda Neus Carrasco va realitzar un repàs de l’activitat política que el col·lectiu local d’EUPV ha realitzat des de les últimes eleccions municipals. Igualment va intervenir Francesc Josep Navarro, candidat a l’alcaldia per EUPV, en les recents eleccions municipals, centrant la seva intervenció en la importància de la defensa de la salut i escola pública així com els serveis socials, davant els atacs i retallades que segons EU s’estan produint tant per part del PP i del PSOE.

Finalment va intervenir David Llacer (economista), candidat al Congrés dels Diputats, qui va realitzar una extensa exposició del programa electoral centrant-se especialment en les propostes per crear ocupació. El candidat d’EUPV-ELS VERDS, va defensar en la seva intervenció que crear ocupació no és una despesa sinó una inversió i per a això va explicar algunes mesures que contribuirien a recaptar recursos per a la creació d’ocupació, que segons EU, estarà per damunt de tot.

blogspot visitor counter
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal