Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Des dels Verds denuncien l'existència de tanques sexistes a la comarca Camp de Túria

Es dóna la circumstància que entre l'Eliana i Sant Antoni, en direcció a València per la CV-35 pot apreciar-se una d'aquestes tanques publicitàries que usen la imatge de la dona com a reclam.

Una de les imatges de la campanya de la Intersindical
Els Verds denuncien davant la Direcció General de Familia i Dona i el Observatorio de la imagen del Instituto de la mujer les Tanques sexistes demanant la seua retirada.

Es per açò que Pura Peris, en nom d’Els Verds del País Valencià i com portaveu de la comarca del Camp de Túria recolza o s’adhereix a les denúncies que des de l’àrea de la dona de la Intersindical Valenciana s’estan fent davant de la proliferació de tanques on s’anuncien prostibuls.

A la seua denuncia, Pura Péris afirma “A la mateixa eixida del meu poble L’Eliana, hi ha una” ens comenta la Portaveu. “No podem girar el cap a aquestos anuncis publicitaris que continuen tractant-nos a les dones com simples objectes seductors mentre unes màfies es fan milionàries “ .

La representant dels Verds reflexiona i s'interroga, en relació a l'actitud mercantilista dels propietaris dels terrenys: “S’han plantejat els propietaris dels terrenys on estan les tanques, quants xiquets i xiquetes passen dia a dia per davant dels cartells? Es plantegen en algun moment que s’està fent publicitat de l’explotació sexual com si fora l’anunci d’una gran marca comercial? És que no hi ha limitacions legals respecte de la publicitat a les carreteres? Continua explicant-nos.

Conclou la portaveu : "Per això en noms dels Verds, s’hem adreçat a la Direcció General i l’Observatori i reclamem dels ents responsables que ordenen la retirada immediata d’aquestes tanques publicitàries per la dignitat de les dones, pels drets humans, pel drets dels xiquets i xiquetes a créixer sense anuncis sexistes en definitiva, per garantir el creixement d’una societat sana sense explotacions i en llibertat. I des d’Els Verds animem a que facen el mateix totes aquelles persones que detecten tanques en altres punts de la nostra geogràfia, a la web

mujer_web@gva.es i observatorioimagen@inmujer.es “

Els Verds, es presenta dintre de la coalició Esquerra Unida-Els Verds a les eleccions del 20 de novembre.



blogspot visitor counter
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal