Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Presentació a Sant Antoni de la candidatura Compromís-Equo, per al Congrés

El divendres passat dia 28 i al Local Municipal Multiusos de Sant Antoni de Benaixeve, va esser presentada la candidatura de la Coalició Compromís-Equo a les Eleccions Generals del 20N.

En un acte públic i de precampanya el representant comarcal de la Coalició, Paco Garcia, feu la presentació dels candidats davant d'una respectable presencia de veïns de la Comarca que va acudir per a oir, entre altres, les conferenciants Mireia Mollà (diputada a les Corts Valencianes) i Cristina Domingo (candidata al Congrés dels Diputats), que van deixar clar entre altres qüestions programàtiques exposades, que la defensa del nacionalisme valencià és una de les apostes fonamentals del col·lectiu.

Amb aquest acte s'ha iniciat la precampanya al municipi, acte rere d'acte, seran tots els grups municipals els que aniran recolzant i deixant clar el seu suport, o no, a les diferents opcions que es presenten a les eleccions del 20N.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal