Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'oposició de Sant Antoni insisteix que no té els mitjans adequats per a complir la seua funció

Fa uns dies publicàvem la queixa d'un dels grups de l'oposició de Sant Antoni -Aisab- que denunciava la falta de mitjans per a complir la seua llavor, entre altres coses, relatava que no reben la documentació que demanen, no se'ls lliuren les dades que sol·liciten i que tampoc se'ls faciliten els locals i mitjans físics per a reunir-se i trevallar.

A data d'avui el problema segueix i ara, és el grup -Plataforma por San Antonio- qui denuncia els mateixos fets, si bé en aquest cas, en el comunicat emès incideix en la falta de locals per a usar i treballar i per açò fan referència a diversos articles del Reial decret 2568/1986.
Segons afirmen: "nos encontramos, más de 4 meses después sin disponer de esos medios a los que la legislación obliga y que posibilitan realizar la labor legítima de oposición"

El descontent del municipi s'íncrementa diuen "A día de hoy existe descontento en gran parte de la ciudadania, la oposición, la comunidad educativa, los comerciantes, los padres, madres y practicantes de las actividades deportivas...."

Les queixes de l'oposició de Sant Antoni són reiterades i, fins avui, no sembla que l'equip de govern del popular Eugenio Cañizares tinga interès a posar solució a elles. No és la primera legislatura en què açò està passant, encara que en aquesta es complica més per la desaparició dels locals en què l'oposició realitzava les seues reunions .
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

1 comentari :

  1. He leido este articulo y si la ley ampara la solicitud de los partidos de la oposición y reiteradas veces han solicitado al alcalde este derecho sin exito, mi pregunta es: ya lo han denunciado, publicado y explicado,entonces ¿cuál es el siguiente paso?,me gustaria como vecina del pueblo saberlo.

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal