Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de L'Eliana impulsa el projecte Llars Verdes, per a families

Totes aquelles famílies de L'Eliana que tinguen interes podran accedir per a beneficiar-se del Projecte "Llars Verdes". Aquest projecte que està impulsat pel Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí i ja porta 4 anys que va realitzant-se, tracta de fomentar uns hàbits responsables entre les famílies, disminucions en el consum d'aigua i electricitat, aixi com una manera diferent de fer una compra mes ecològica, aixo al mateix temps deriva a un estalvi de la factura familiar. L'Ajuntament de L'Eliana ha volgut participar d'aquesta iniciativa..

No mes amb 25 places compta aquest Projecte i seran adjudicades per ordre d'inscripció que tindrà que fer-se abans del 28 d'octubre. Durant un any aquelles famílies seleccionades gaudiran de tallers pràctics sobre qüestions bàsiques per a l'estalvi d'aigua i energia, a mes a mes contaran amb assessorament tècnic personalitzat i qualsevol instrument necessari per a poder seguir el programa que va dirigit a aquelles famílies preocupades per l'impacte ambiental i que pretenen aconseguir una gestió més responsable..

Per a dur a terme aquest projecte és realitzarà, primerament, una auditoria a cada una de les llars participants i al final del procés tornara a fer-se altra auditoria per a poder comprovar si efectivament eixes famílies han aconseguit reduir els consums.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal