Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana completa el Dia Nacional del Poble Valencià amb més oferta cultural i la típica fireta

El 9 d'octubre no queda només amb el passeig cicloturístic que hi havia publicat l'Eliana i que ja porta XXIV edicions, al final l'Ajuntament ha tancat una festa de la Diada amb més aspectes culturals i amb la típica fira que s'instal·la al Parc de la Pinaeta.

Es tracta d'activitats teatrals i de la col·laboració de l'entramat associatiu de l'Eliana i l'oferta queda finalment així:

"Enguany la celebració del 9 d’octubre arrenca amb una proposta cultural de caràcter participatiu què, a més a més, prové d’una demanda de la pròpia ciutadania de L’Eliana: la representació teatral en valencià de “El Retaule del flautista” de Jordi Teixidor, en una adaptació de Jordi García Vilar i en la que Rafa Desco i el mateix Jordi Garcia Vilar dirigeixen a més de 160 actrius i actors amateurs a més de músics i coralistes de L’Eliana i que ja en dues ocasions anteriors ha estat representada en el nostre poble amb gran èxit. La representació tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre a les 19:00 hores en l’ Auditori de L’Eliana i les entrades podran retirar-se en taquilla a partir de les 18:00 hores. El diumenge 9 d’octubre a les 12 hores i des de la plaça d’Europa es donarà l’eixida al XXIV Ciclopasseig Vila de l’Eliana, una activitat esportiva familiar molt arrelada en L’Eliana en la que cada any hi participen al voltant de 1500 veïns i veïnes de totes les edats. I per la vesprada a partir de les 18:00 hores en el Passeig Secondo Baldín del Parc de la Pinada tindrà lloc la ja tradicional “Fireta del 9 d’octubre” enguany amb la participació de col.lectius del municipi que donaran a conéixer les seues activitats proposant-nos tallers, jocs i esports tradicionals valencians per a totes les edats. Participen en esta edició: l’associació de colombaires; l’associació de jubilats i pensionistes; The Mudeitors, grup de jovens artistes de La KQ; Jose Corberà, professor de gimnàstica del C.P. L’Olivera que coordinarà els jocs tradicionals, a més d’altres col.lectius de L’Eliana"
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal